Lichaam en geest zijn één

Van jongs af aan ben ik op zoek naar GELUKKIG zijn, ondanks mijn zware rugzak.
Hoe kan ik die rugzak leeg krijgen? Niet enkel draagbaar maken, maar echt LEEG maken?
Ik wil familiethema’s die we al generaties lang meedragen afkappen en STOPZETTEN.
Ik ben vastberaden hierop het antwoord te vinden.

Fien Van Dyck

Na jarenlang inzicht te verkrijgen in mijn rugzak, vroeg ik me af, of het überhaupt wel mogelijk is om nog ooit te kunnen leven alsof ik nooit die zware rugzak op had. Ik heb dit grondig bestudeerd en onderzocht, toegepast op mezelf en intussen ook bij mijn cliënten.

Wel, het antwoord is JA!

Ja, en dan kan je je leven eindelijk gaan uitbouwen zoals jij het wenst.
En ook een beetje nee, … want de herinnering verdwijnt niet. Maar de zwaarte gaat ervan af. Het raakt je niet meer. Het is verwerkt. Het is UIT je systeem. Ook bijhorend gedrag verdwijnt. Er is namelijk geen enkele reden meer voor. En je hoeft daarvoor zelfs niet door het gevreesde “diepe dal” te gaan.

Je komt me vaak rikketikkend of neuriënd tegen.  Sinds 2021 begeleid ik vrijwillig Alieco mee, een koor voor mensen met diversiteitsproblematieken.  Dit creeërt de combinatie van mijn vorige 2 soorten jobs.  Héérlijk!

Ook zelfstudie en creëren van uitgebreide kruidenblends en ontwerpen van etherische parfums, vind ik zàlig om doen! Hierin komen interesses als kunst en het oplossen van moeilijke puzzels samen.

En allemaal ter ondersteuning mijn diepliggende missie:

“Het onleefbare weer leefbaar maken.”

Stemvorken

Als muzikant leerde ik dat alles bestaat uit “trilling”. Als ik de juiste trillingen combineer met acupunctuurpunten, dan kan dat niet anders dan een sterke doorwerking hebben, dacht ik.

Meridiaanstemvorken werken super om een meridiaan of orgaan terug naar zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Elke stemvork heeft een andere trillingsfrequentie, specifiek afgestemd op het bijhorende orgaan en meridiaan. Alle afval die hier opgeslagen zit, wordt eenvoudigweg los getrild en afgevoerd.

Dit heeft als gevolg een stevige lichamelijke detox, en tegelijkertijd een van emotionele blokkades en innerlijke saboteurs. Zo kunnen we zorgen dat chronische en stressgerelateerde issues fiks verbeteren en vooral: langdurend verbeteren.

Wat cliënten over mij zeggen

Lees hier de ervaringen van anderen en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

Wat me het meeste overtuigt is de diepe ontspanning en het loslaten dat ik voel na één behandeling. Het maakt dat ik niet zoveel oordelen meer heb, maar een ervaring beleef en accepteer voor wat het is. Elke ervaring is waardevol. De liefde voel ik zeer tastbaar. Ze is duidelijk een ondersteunende werkelijkheid, ze omringt me. Ik groei dagelijks als mens en neem voor mij genoeg ruimte in. Dat mag ook groeien, dat is een proces. Een aanrader voor wie fysiek en mentaal gezond wil blijven zonder medicatie.
T
Het fijne aan werken met Fien is dat je ook tussen de sessies door bij haar terecht kan. Als je iets geks voelt en niet weet wat je moet doen. Of gewoon als je vragen hebt.
Evelyne
Fien is een heerlijk mens, alleen al heel fijn om samen te zijn en daarnaast tot de kern toe de dingen uit te pluizen op een ontwapende en sensitieve manier.
Eefje

Opleiding

De meeste van deze opleidingen volgde ik aan OTCG Antwerpen. OTCG is onderdeel van de Karel de Grote Hogeschool en is de enige school in Chinese geneeswijzen die een ISO-kwalificatie kan voorleggen.