Lichaam en geest zijn één

Van jongs af aan ben ik op zoek naar GELUKKIG zijn, ondanks mijn zware rugzak.
Hoe kon ik die rugzak leeg krijgen? Niet enkel draagbaar maken, maar echt LEEG maken?
Ik wilde familiethema’s die we al generaties lang meedragen afkappen en STOPZETTEN.
Ik was vastberaden hierop het antwoord te vinden.

Fien Van Dyck

Je komt me vaak rikketikkend of neuriënd tegen. Ook experimenteren met kruiden en zalfjes maken, kunst in me opnemen en een lekker moeilijke sudoku oplossen vind ik fijn om te doen.

Na jarenlang inzicht te verkrijgen in mijn rugzak, vroeg ik me af, of het überhaupt wel mogelijk is om nog ooit te kunnen leven alsof ik nooit die zware rugzak op had. Ik heb dit grondig bestudeerd en onderzocht, toegepast op mezelf en intussen ook bij mijn cliënten.

Wel, het antwoord is JA!

Ja, want je kan je leven eindelijk gaan uitbouwen zoals jij het wenst.
En ook een beetje nee, … want de herinnering verdwijnt niet. Maar de zwaarte gaat ervan af. Het raakt je niet meer. Het is verwerkt. Het is UIT je systeem. Ook bijhorend gedrag verdwijnt. Er is namelijk geen enkele reden meer voor. En je hoeft daarvoor zelfs niet door het gevreesde “diepe dal” te gaan.

Stemvorken

Als muzikant leerde ik dat alles bestaat uit “trilling”. Als ik de juiste trillingen combineer met acupunctuurpunten, dan kan dat niet anders dan een sterke doorwerking hebben, dacht ik.

Orgaanstemvorken werken super om een meridiaan of orgaan terug naar zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Elke stemvork heeft een andere toonhoogte en dus trillingsfrequentie, specifiek afgestemd op het bijhorende orgaan en meridiaan. Alle afval die hier opgeslagen zit, wordt eenvoudigweg los getrild en afgevoerd.

Dit heeft als gevolg een stevige lichamelijke detox, maar dan van emotionele blokkades en innerlijke saboteurs. Zo kunnen we zorgen dat stressgerelateerde, chronische issues fiks verbeteren en vooral: langdurend verbeteren.

Tevreden klanten

Lees hier de ervaringen van anderen, en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

Wat me het meeste overtuigt is de diepe ontspanning en het loslaten dat ik voel na de behandeling. Het maakt dat ik niet zoveel oordelen meer heb, maar een ervaring beleef en accepteer voor wat het is. Elke ervaring is waardevol. De liefde voel ik zeer tastbaar. Ze is duidelijk een ondersteunende werkelijkheid, ze omringt me. Ik groei dagelijks als mens en neem voor mij genoeg ruimte in. Dat mag ook groeien, dat is een proces. Een aanrader voor wie fysiek en mentaal gezond wil blijven zonder medicatie.
T
Het fijne aan werken met Fien is dat je ook tussen de sessies door bij haar terecht kan. Als je iets geks voelt en niet weet wat je moet doen. Of gewoon als je vragen hebt.
Evelyne
Fien is een heerlijk mens, alleen al heel fijn om samen te zijn en daarnaast tot de kern toe de dingen uit te pluizen op een ontwapende en sensitieve manier.
Eefje

Opleiding

De meeste van deze opleidingen volgde ik aan OTCG Antwerpen. OTCG is onderdeel van de Karel de Grote Hogeschool en is de enige school in Chinese geneeswijzen die een ISO-kwalificatie kan voorleggen.