Vragen

Hier staan een paar veel terugkerende vragen gebundeld. Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder.

Ik voel me niet erg uit balans. Kan je dan ook wat voor mij betekenen?

Natuurlijk. Iedereen draagt onbewust vanalles met zich mee. Voel je warm welgekomen. Ik bekijk steeds samen met jou je volledige plaatje.  Eventueel kan je meteen in de tweede fase instromen.

Hoe lang duurt een sessie?

Een gewone sessie duurt ongeveer 45 minuten. Voor het intakegesprek moet je iets meer tijd voorzien. Dat duurt ongeveer anderhalf tot 2 uur.

Online duren de eerste sessies vaak nét ietsje langer.  Eens je vertrouwd bent met de manier van werken, merk ik dat sessies vaak zelfs sneller klaar zijn.

Welk effect kan ik na een behandeling verwachten?

Tijdens de eerste fase pakken we specifieke klachten aan.  Na een drie tal dagen/weken mag je verbetering verwachten, afhankelijk van het soort behandeling.

De tweede fase heeft een volcontinue doorwerking.  Tijdens deze periode kan je tussendoor verbetering ervaren op het stuk dat uitgeklaard werd. Dit is eerder subtiel, maar steeds blijvend van aard. Het uitgeklaarde werkt door op mentaal, emotioneel, lichamelijk vlak.

Moet ik iets doen na een behandeling?

Nee, in principe niet.  Er worden veel afvalstoffen in je lichaam vrij gemaakt.  Aangeraden is om ruim water te drinken.

Kan ik ook een losse sessie boeken?

Dat kan. Je betaalt 100€ voor de allereerste sessie (intake + behandeling) en nadien telkens €70 voor een volgende losse sessie. Wens je de kans op hervallen te verkleinen? Dan is het véél interessanter een traject aan te gaan.  Daarin nemen we het totaalplaatje onder de loupe en werken daarop door.

Geldt de prijs voor de volledige trajectduur?

Ja hoor! Je krijgt tijdens je traject geen prijsverhoging voorgeschoteld. Enkel als je een onderbreking neemt, langer dan 3 maanden, en in tussentijd was er een prijsverhoging, betaal je de vernieuwde prijs.

Wat bedoel je met "opvolging en nazorg"?

Tijdens het traject mag je me steeds contacteren indien er lastige dingen boven komen. Het gebeurt weinig, maar komt voor dat bvb een onderliggende depressie feller de kop op steekt dan ik preventief kon ondervangen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een extra behandeling.

Er is ook een extra webpagina waar je toegang tot krijgt.  Op deze pagina vind je enkele puntencombinaties zoals de “pijnstiller voor verdriet” en een puntencombinatie voor verschillende soorten hoofdpijn en/of waanzinnig pijnlijke benen snachts.  Zo kan je jezelf behelpen tijdens de eerste periode zolang de klachten niet gestabiliseerd zijn.

Kan ik een deel terugbetaald krijgen door de ziekenkas?

Jammer genoeg staat Tui-nà niet in de lijst van terugbetaalde hulpverlening.