Vragen

Hier staan een paar veel terugkerende vragen gebundeld. Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder.

Ik voel me niet erg uit balans. Kan je dan ook wat voor mij betekenen?

Natuurlijk. Iedereen draagt onbewust vanalles met zich mee. Voel je warm welgekomen. We bekijken steeds je volledige plaatje.

Hoe lang duurt een sessie?

Een gewone sessie duurt ongeveer 45 minuten. Voor het intakegesprek voorzie ik 1 uur.

Online duren de eerste sessies vaak nét ietsje langer.  Eens je vertrouwd bent met de manier van werken, merk ik dat sessies vaak zelfs sneller klaar zijn.

Welk effect kan ik na een behandeling verwachten?

Tijdens de eerste fase pakken we specifieke klachten aan.  Na een drie tal dagen/weken mag je verbetering verwachten, afhankelijk van het soort behandeling.

De tweede fase heeft een volcontinue doorwerking.  Tijdens deze periode kan je tussendoor verbetering ervaren op het stuk dat uitgeklaard werd. Dit is eerder subtiel, maar steeds blijvend van aard. Het uitgeklaarde werkt door op mentaal, emotioneel, lichamelijk vlak.

Moet ik iets doen na een behandeling?

Nee, in principe niet.  Er worden veel afvalstoffen in je lichaam vrij gemaakt.  Aangeraden is om ruim water te drinken.

Kan ik ook een losse sessie boeken?

Dat kan. Je betaalt 90€ voor de allereerste sessie (intake) en nadien voor elke losse behandeling.

Mocht je na het traject nog nood hebben aan extra sessies, doen we dat met 4 beurtenkaarten aan de prijs van jouw formule.

Ik heb al jaren therapie achter de rug. Is het dan nog nodig om het traject aan te gaan?

Ja, helaas wel, tenzij je elders reeds een traject TCM² volgde en je lichaam dus gewend is aan bijhorende processen.

Wat bedoel je met "opvolging en nazorg"?

Tijdens het traject mag je me steeds contacteren indien er lastige dingen boven komen. Het gebeurt weinig, maar komt voor dat bvb een onderliggende depressie feller de kop op steekt dan ik preventief kon ondervangen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een extra behandeling.

Er is ook een extra webpagina waar je toegang tot krijgt.  Op deze pagina vind je enkele puntencombinaties zoals de “pijnstiller voor verdriet” en een puntencombinatie voor verschillende soorten hoofdpijn en/of waanzinnig pijnlijke benen snachts.  Zo kan je jezelf behelpen tijdens de eerste periode zolang je klachten niet gestabiliseerd zijn.

Kan ik een deel terugbetaald krijgen door de ziekenkas?

Jammer genoeg staat Tui-nà niet in de lijst van terugbetaalde hulpverlening.