Vragen

Hier staan een paar veel terugkerende vragen gebundeld. Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder.

Ik voel me niet erg uit balans. Kan je dan ook wat voor mij betekenen?

Natuurlijk. Iedereen draagt onbewust vanalles met zich mee. Voel je warm welgekomen om je emotionele ZIJN weer kraakhelder te krijgen.

Hoe lang duurt een sessie?

Een gewone sessie duurt ongeveer 45 minuten. Voor het intakegesprek moet je iets meer tijd voorzien. Dat duurt ongeveer anderhalf tot 2 uur.

Online duren de eerste sessies vaak nét ietsje langer.  Eens je vertrouwd bent met de manier van werken, merk ik dat sessies sneller klaar zijn.

Welk effect kan ik na een behandeling verwachten?

De eerste 3 dagen na de behandeling worden er veel afvalstoffen afgevoerd. Dan kan je best extra rust inplannen en ruim water drinken. Het kan zijn dat je tijdens deze periode meer moe bent dan anders. Dat is normaal. Nadien voel je wat de behandeling echt voor jou deed.

Een emotionele behandeling heeft een doorwerking van een drietal weken. Tijdens deze periode kan je tussendoor extra vermoeidheid ervaren.

Kan ik ook een losse sessie boeken?

Dat kan. Je betaalt 100€ voor de allereerste sessie (intake + behandeling) en nadien telkens €70 voor een volgende losse sessie. Wens je de kans op hervallen te verkleinen? Dan is het véél interessanter een traject aan te gaan.  Daarin nemen we het totaalplaatje onder de loupe en werken daarop door.

Geldt de prijs voor de volledige trajectduur?

Ja hoor! Je krijgt tijdens je traject geen prijsverhoging voorgeschoteld. Enkel als je een onderbreking neemt, langer dan 3 maanden, en in tussentijd was er een prijsverhoging, betaal je de vernieuwde prijs.

Kan ik een deel terugbetaald krijgen door de ziekenkas?

Jammer genoeg staat Tui-nà niet in de lijst van terugbetaalde hulpverlening.